Kort uitgelegd wat we gaan doen

Wat je kunt verwachten

[TRANSCRIPT VIDEO]

In deze korte video ga ik je even kort vertellen wat we gaan doen. Het doel van dit programma is om jou zo snel mogelijk te helpen je negatieve stress te verminderen en je belastbaarheid weer te verhogen. Om je te helpen dit te doen heb ik een duidelijke roadmap voor je gemaakt die je kunt volgen en ik ga je daar door middel van deze video's de gehele weg begeleiden! Daarnaast krijg je gedurende het programma opdrachten waarmee je direct aan de slag kunt en wat je leert meteen kunt omzetten in actie.

Lees snel verder!Welkom

Goed te zien dat je deze stap heb genomen. Dit is een duidelijk signaal dat jij de urgentie inziet en bereid bent te doen wat je moet doen om je situatie te verbeteren. Dit is ongelooflijk krachtig en dit is het punt waarop je ook echt iets kunt en zult gaan doen aan je situatie. Dan ben je namelijk intrinsiek gemotiveerd. Laten snel gaan kijken naar wat we gaan doen!

Wat gaan we doen?

Het doel van deze online cursus is om jou de handvatten te geven om meteen wat te kunnen doen om je stress te verlagen en burn-out te voorkomen. Stap voor stap zullen we de fases doorlopen die ervoor gaan zorgen dat jij je snel weer kunt gaan opladen. Als jij het programma goed doorloopt en alle instructies opvolgt zul jij binnen afzienbare tijd:

  • Minder negatieve stress ervaren
  • Meer energie hebben
  • Inzichten verwerven over mogelijke oorzakenhttps://www.canva.com/design/DAEQBQZDTyc/view
  • Helderder kunnen denken en beslissingen kunnen nemen richting de toekomst.

Hoe gaan we dit doen?

Het programma bestaat uit een aantal belangrijke pilaren die jou gaan helpen snel verbetering in je situatie te brengen. Ik zal je gaan ondersteunen met behulp van wat informatie en theorie maar vooral met concrete opdrachten. Het doel is om jou de informatie en de tools te geven waarmee jij direct aan de slag kunt!

Ga er dus in met de een actieve mindset en probeer de dingen die je leest meteen toe te passen. Op die manier ga jij het meest uit dit programma halen.

Lees snel hieronder wat je kunt verwachten:

Zo, nu weet je wat we gaan doen maar laat ik mij eerst even netjes introduceren. Ga snel door naar de volgende les.