Wie ben ik?

Wie ben ik

[TRANSCRIPT VIDEO]

Mijn naam is Shorombo Mooij en ik ben Lifestyle Transformatie Coach maar wat betekent dit eigenlijk? Dit betekent dat ik mensen help van waar ze staan naar waar ze willen staan. In de praktijk betekent dit vaak dat dit begint met vervelende life events zoals bijvoorbeeld burn-out, depressie of quarter-life crisis. Dit zijn pijnlijke gebeurtenissen in je leven maar vaak zijn het ook de katalysatoren voor bijzondere transformatie en daar heb ik hen bij!

Alles wat ik met je ga delen heb ik zelf heb meegemaakt. Ik ben wat ze noemen een ervaringsdeskundige. In mijn twintiger jaren verviel ik in een diepe depressie en op mijn dertigste raakte ik ook nog eens zwaar burn-out. Om je een beeld te geven, op mij diepste punt at ik niet meer, sliep ik niet meer en dronk ik eigenlijk alleen nog maar water. Ik dacht serieus dat mijn leven over was en dat ik moest worden opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis. Ik was echt heel ver heen en ben door de donkerste dalen geweest maar ik weet ook hoe je hiervan kun herstellen en hoe het je kan helpen een leven te creëren waar je echt voldoening uit haalt.  

Mijn burn-out heeft mij geholpen om 25 kilo af te vallen, het heeft mij geholpen weer het contact met mijzelf terug te vinden en uiteindelijk ertoe geleid dat ik van een kettingrokende 9-5 bankier naar life coach ben gegaan. Echt waar, er is veel meer mogelijk dan je denkt en wie weet is dit ook jouw start van een nieuw leven.


IG Story Sho.coach Slides door Shorombo Mooij

Waarom ik jou kan helpen?

Tijdens mijn herstel van burn-out besefte ik mij op een gegeven moment dat ik een heleboel levenservaring had opgedaan met thema's die mensen zoals jij doorgaan. Veel jonge volwassen worstelen met depressie, met burn-out en met zingevingsvraagstukken. Het lijkt tegenwoordig wel de norm. Ik zie dagelijks mensen in stilte lijden en ik vind dat zonde!  Met mijn persoonlijke ervaring met zowel burn-out als depressie, in combinatie met mijn intrinsieke persoonlijke eigenschappen mensen help ik mensen op een unieke en holistische manier richting herstel en uiteindelijk richting een leven waar ze echt voldoening uit halen. Daar doe ik het uiteindelijk echt voor!

Persoonlijke ervaring, leefstijl en persoonlijke ontwikkeling is de sleutel

Alles waar ik mensen nu mee help heb ik zelf meegemaakt. Aansluitend ben ik mij gaan scholen heb ik geleerd over stress, slaap, voeding, beweging en persoonlijke ontwikkeling aan de hand deze ervaring en deze kennis heb een integraal programma ontwikkeld die mensen met behulp van leefstijl en persoonlijke ontwikkeling helpt te herstellen. Deze combinatie, dat is uiteindelijk de key.


Ik ben altijd bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling en kan door mijn ervaring veel theorie terugleiden tot mijn herstel en daardoor het op een unieke manier overbrengen op mij klanten. Het is één ding om de kennis te hebben maar om mensen te helpen dit daadwerkelijk te integreren is een heel ander verhaal. Door mijn ervaring kan ik mij als geen ander inleven in jouw situatie en kan ik je helpen die kennis te koppelen aan wat je ervaart en je te helpen dit je eigen te maken zodat je er ook naar gaat leven. Dat is de sleutel. Dat is wat je zal helpen deze ervaring om te zetten in duurzame verandering.

Deze mini cursus gaat je helpen daar de eerste belangrijke stappen in te nemen.

Wil je meer weten over hoe ik in in 3 maanden herstelde van burn-out?

Als je meer wilt lezen over mijn verhaal over hoe ik 25 kilo afviel in 3 maanden, over mijn burn-out of over mijn depressie, ga dan even naar mijn website of klik op de onderstaande link om mijn e-book te downloaden.

Lees hier mijn verhaal.


Complete and Continue