Wat deze cursus niet is

[TRANSCRIPT VIDEO]

Het is mijn taak om jou de tools aan te reiken, je de juiste richting in te wijzen en te delen waarvan ik weet dat het werkt maar het is aan jou de taak om hier mee te experimenteren en zelf te ervaren wat voor jou werkt.

Ik heb deze mini-cursus geschreven zodat jij genoeg achtergrondinformatie hebt om te weten wat er met je gebeurt en er iets aan kunt doen. Het doel van deze mini-cursus is om jou iets te geven wat je meteen helpt en kunt implementeren, maar niet om jou op leiden als expert op het gebied van burn-out en stress. Deze mini-cursus is dus geen wetenschappelijke case en moet ook niet zo geïnterpreteerd worden. Dit is een actieplan en jij mag zelf bepalen wat voor je werkt en wat niet. Ga er dus vooral met een open-mind en een actiegerichte instelling in zodat je er het maximale uit kunt halen.



De oefeningen die in deze mini-cursus zitten zijn puur om jou te helpen de kennis om te zetten en te betrekken op jezelf. Ik kijk er niet naar en je zult dus geen feedback ontvangen. Wat ik je aanraad is om een notitieboekje te komen of je antwoorden in een digitale notitie app op te schrijven.

Mocht je het wel fijn vinden om wat feedback te krijgen? Dan kun je natuurlijk contact met mij opnemen. Let wel op dat het kan zijn dat er extra kosten aan verbonden zijn, maar ik zal dit altijd van te voren laten weten. Je kunt mij via het onderstaande emailadres bereiken.

[email protected]



Complete and Continue